Kepez Belediyespor zirveyi bırakmadı

Sahasında ağırladığı Denizli Sarayköy Spor’u tek golle yenen Kepez Belediyespor, grup liderliğini sürdürdü 

29 Kasım 2021
Kepez Belediyespor zirveyi bırakmadı

Sahasında ağırladığı Denizli Sarayköy Spor’u tek golle yenen Kepez Belediyespor, grup liderliğini sürdürdü

LİGE yükselme hedefindeki Kepez Belediyespor, sahasında ağırladığı Denizli Sarayköy Spor’u 1-0 yenerek grubunun liderliğini sürdürdü. Hasan Doğan Stadı’ndaki karşılaşmayı Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, takımın sponsoru Mustafa Yılmaz ve AK Partili belediye meclis üyeleri izledi. Geçen hafta deplasmanda Bağbaşı Zeytinköyspor’u 3-0 yenerek zirveye yerleşen Kepez Belediyespor, bu maça da zirve aşkıyla çıktı.

LİDERLİĞİ BIRAKMADILAR

İlk yarıda başa baş mücadele eden Kepez Belediyespor, ikinci yarıda gol için yüklenmeye başladı. Dakikalar 81’i gösterdiğinde Ahmet Keleş’in getirip verdiği topu plase vuruşuyla gole çeviren Kemal Bolat, tribünü ayağa kaldırdı. Maçın tek golünü atan Bolat, büyük sevinç yaşadı. Bu galibiyet ile grubundaki puanını 13’e çıkaran lider Kepez Belediyespor, 5 Aralık’ta deplasmanda grup ikincisi Korkuteli Belediye Spor ile zorlu maça çıkacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.