Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban aşk yaşadığı İlayda Şeker ile evlendi mi

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban aşk yaşadığı İlayda Şeker ile evlendi mi? İlayda Şeker'in Instagram'da spor yaptıkları anı paylaştığı videosunda 'Kocam' dediği anlar sosyal medyayı ve magazin gündemini salladı. 

02 Aralık 2021
Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban aşk yaşadığı İlayda Şeker ile evlendi mi

TV8de yayınlanan Survivor 2021 sezonunun şampiyonu İsmail Balaban'ın geçtiğimiz haftalarda aşk yaşamaya başladığı aynı yarışma kadrosunda erken elenen isimlerden İlayda Şeker ile 'evlendiğine' yönelik iddialar sosyal medyayı karıştırdı. İlayda Şeker'in bir spor salonunda sevgilisi İsmail Balaban ve kardeşi Turan Balaban ile spor yaptığı anları paylaştığı videosunda İsmail Balaban'a 'kocam' diye hitap etmesi magazin kulislerinde deprem etkisi yarattı. 

İlayda Şeker'in, Instagram hesabından paylaştığı videoda, Balaban'a 'kocam' sözüyle hitap etmesi,  olay oldu.

Bu videodan sonra sosyal medya ikiye bölündü, kimisi İlayda Şeker'in 'Hocam' dediğini iddia etti.

Survivor macerası son bulduktan sonra memleketi Antalya'ya dönerek nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrılan İsmail Balaban, İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.