Mehmet Sami Tuğrul'un cenazesi toprağa verildi

Antalya'da özel öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İhsan Güney (38), tarafından yurdun yemekhanesinde başı satırla kesilerek öldürülen Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un (18) cenazesi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni babası Halil Tuğrul tarafından memleketi Kahramanmaraş'a götürülerek, toprağa verildi. 

09 Aralık 2021
Mehmet Sami Tuğrul'un cenazesi toprağa verildi

Antalya'da özel öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İhsan Güney (38), tarafından yurdun yemekhanesinde başı satırla kesilerek öldürülen Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un (18) cenazesi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni babası Halil Tuğrul tarafından memleketi Kahramanmaraş'a götürülerek, toprağa verildi. Sessiz, sakin ve derslerinde başarılı bir öğrenci olan Tuğrul'un, kaldığı yurda yakın bir restoranda çalışarak okul harçlığını çıkardığı da öğrenildi. Antalya Valiliği ise 21 yıldır aşçı olarak çalışan zanlı İhsan Güney'in, 3 ay önce yurtta işe başladığını, 1.5 yıl önce şizofreni ve duygu durum bozukluğu tanısı konulduğunu ve 4 aydır, aylık kontrollerini yaptırmadığını açıkladı. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.