BAHAR CANDAN’IN UZATMALI SEVGİLİSİ KADIN ÇIKTI…

Flash Tv’ de yayınlanan “Seyhan SOYLU ile AL SANA HABER”, kısa sürede Türk televizyonlarının en olaylı, sansasyonlu programı olmayı başardı. Hafta içi her gün saat 15.30 – 17.30 arası canlı olarak yayınlanan programa her gün farklı ünlü simalar yorumcu olarak katılıyor ve renkli konular, bomba haberler gündeme geliyor. 

15 Aralık 2021
BAHAR CANDAN’IN UZATMALI SEVGİLİSİ KADIN ÇIKTI…

Flash Tv’ de yayınlanan “Seyhan SOYLU ile AL SANA HABER”, kısa sürede Türk televizyonlarının en olaylı, sansasyonlu programı olmayı başardı. Hafta içi her gün saat 15.30 – 17.30 arası canlı olarak yayınlanan programa her gün farklı ünlü simalar yorumcu olarak katılıyor ve renkli konular, bomba
haberler gündeme geliyor. Seyhan Soylu’ nun moderatörlüğünü yaptığı “AL SANA HABER” programı, magazinden siyasete her konunun masaya yatırılıp konuşulduğu tek program olma özelliğini koruyor.
Bugün tartışılan konulardan biri de erkeklerin kendinden yaşça çok küçük kadınlarla birlikte olmayı neden tercih ettiğiydi. Ve stüdyoda öyle bir bomba patladı ki izleyiciler ve stüdyodakiler buz kesti.
Seyhan Soylu, yorumcu Bahar Candan’a “Senin olgun bir sevgilin oldu mu Bahar?” diye sorunca Bahar “Evet bir dönem çok ünlü bir sevgilim oldu benden yaşça büyük. Bana aşıktı o. Ben onun sevgilisiydim. O benim sevgilim hiçbir zaman olmadı. Öyle hissetti yani.” şeklinde açıklama yaparken araya konuk yorumcu Nurettin Soydan girdi ve; “Peki sizi bir arada tutan şey
neydi? Gücü mü? Parası mı? Karizması mı?” diye sordu. Bahar Candan; “Ben daha güçlüyüm ondan. Gencim, ünlüyüm, insanlar beni tanıyorlar. Bence güç bu. Benim yapabileceklerim onun yapabileceklerinden daha fazla. O da bunu bildiği için bana aşıktı zaten.” diye açıklama yaparken Seyhan Soylu “Peki senin kalbin hiç kaydı mı ona? Aşk yaşadığın anlar oldu mu? Çünkü sen etkilenmemiş olsan böyle bir ilişkiye girmezsin?” sorusuyla Bahar Candan’ı
sıkıştırmaya devam etti.
Bahar Candan; “Ben aşkın iyi bir manipülasyon tekniği olduğuna inanıyorum. Bence aşk hiçbir zaman iki taraflı değildir. Mutlaka bir kişi diğerini seviyor ve manipüle ediyor. Ben manipüle olmuştum. O bana aşıktı. Benim aşkımsa ünlü olmaktı, lükstü, alkışlanmaktı ben de onu yaşadım. Ben zaten değerliydim, o da benim auramı çok beğeniyordu. Yaşça büyük olmasını hiç düşünmediğim için de yaş farkı hesabı yapmadım. Ama ilişki derken de düşündüğünüz gibi bana hiçbir zaman sahip olamadı. O benim enerjimden, ışığımdan faydalandı. Ben de onun vizyonundan yararlandım. Bugün bu kadar olgunsam bunu o
ilişkiye borçluyum. Bazı genç kızlar kendi yaşıtlarını sığ ve vizyonsuz bulabilirler. Hayatlarında vizyon sahibi birini isteyebilirler. Bence yaşça büyük bir ilişki seçiyorlarsa sebebi tamamen budur.” diye cevap verirken, buraya kadar her şey normal ilerledi. Stüdyodaki herkes bu konuyla ilgili fikirlerini paylaşırken Bahar Candan bir anda; “Bu arada bu ilişkim bir erkekti demedim. Bir cinsiyet belirtmedim.” diyerek bombayı patlattı. Stüdyoda bulunan yorumcular ve teknik ekip bir anda şaşkına döndü. Stüdyoda kısa bir sessizlik yaşandı.
Haberin kraliçesi Seyhan Soylu ise programı kapatırken “Efendim burada ortalık karıştı yine. Bahar dedi ki bahsettiğim kişi bir erkek değil bir kadındı. Ben de biliyorum, iş dünyasında çok önemli bir yeri olan aynı zamanda bir derneğe başkanlık yapmış olan biri. Kapak olsun herkese” diyerek 2. bombayı da patlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.