Azra Gülendam Haytaoğlu'nun Çene Kemiği Bulundu

Cani Mustafa Murat Ayhan tarafından öldürülüp 13 parçaya ayrıldıktan sonra ormana atılan, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun (21), hâlâ bulunamayan başının atıldığı bölgede çene kemiği parçaları bulundu. 

17 Aralık 2021
Azra Gülendam Haytaoğlu'nun Çene Kemiği Bulundu

Cani  Mustafa Murat Ayhan tarafından öldürülüp 13 parçaya ayrıldıktan sonra ormana atılan, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun (21), hâlâ bulunamayan başının atıldığı bölgede çene kemiği parçaları bulundu.

Yapılan DNA testinde kemik parçalarının Azra'ya ait olduğu kesinleşti. Mustafa Murat Ayhan'ın, Kepezaltı'ndaki ormanlık alana attığını söylediği başı ise henüz bulunamadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü morgunda tutulan kemik parçaları Osmaniye'ye gönderilecek. Burada ailesi tarafından mezarına defnedilecek. Acılı baba Mustafa Haytaoğlu, "Kızıma ait olan çene kemiği parçaları gelince mezarına defnedeceğiz. Bu nasıl bir caniliktir hala aklımız almıyor. Eşim ve ben sinir krizleri geçirmeye devam ediyoruz" diye konuştu. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.