BEYKENT TOPTANCI HALİ SEZON AÇILIŞI

Beykent Toptancı Hali açılışı saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunması ile başladı. 

17 Aralık 2021
BEYKENT TOPTANCI HALİ SEZON AÇILIŞI

Açılışta Beykonak Komisyoncular Derneği başkanı İbrahim Uğur Çakır, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, konuşma yaptı.
İbrahim Uğur Çakır, ‘’Yeni hal yasasının bir an önce beklentilerimiz doğrultusunda her kesimin yararına uygun bir şekilde gerçekleşmesi en büyük temennimizdir. Bu konu ile ilgili yasa yapıcı şahıs ve kurumların gerekli destek ve yardımı göstereceklerini ümit ediyorum’’ dedi.
Ramazan Demir ‘’2021- 2022 sezonu tüm üreticilerimiz ve esnaflarımıza hayırlı, uğurlu, bol kazançlı, bereketli bir yıl olsun’’ dedi. 
Mustafa Köleoğlu "Bu sezonumuzun bereketli ve hayırlı geçmesini diliyorum. Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca’mızda dünyaya şu Pandemi döneminde sağlıklı gıdanın önemini bir kez daha gördü. Bizde tüm kurumlarımızla bunu hızla anlatmaya devam ediyoruz. Bölgemiz bir afet bölgesi bunun için önlemelerimizi alıyoruz. Çiftçilerimizi korumak için dolu savar makinemizi geçen yıl kullanmaya başladık. Yine üreticilerimiz için organik gübre tesisimizi faaliyete geçirdik, ücretsiz gübre dağıtımını haziran ayında gerçekleştireceğiz. Pandemi sürecinde hiç durmadan bütün seracı kardeşlerim yaparak herkese bir örnek teşkil ettiler. Durmayan sağlıklı gıda üretimimizi buradaki komisyoncularımız ve tüccarlarımız vasıtasıyla tüm dünyaya bunu yetiştirdik, yetiştirmeye devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.
Katılımcılar konuşmaların ardından Başkan Köleoğlu’nun ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mehmet Demir’in önderliğinde vatandaşların karayollarında güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla İl Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan “Reflektör Tak Görünür Ol Kazaya Sebep Olma” Projesi kapsamında traktör römorkuna reflektör takarak sürücülere kazasız günler dilediler.
Açılış hocaların dualarıyla ve Kumluca Belediyesi'nin Katılımcılara yemek ikramıyla son buldu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.