Kontrolden çıkan otomobil sürücüsü bisikletliye çarptı 1 ölü

Antalya’da kontrolden çıkan bir otomobil önce bisikletliye sonra da otobüse çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. 

18 Aralık 2021
Kontrolden çıkan  otomobil sürücüsü bisikletliye çarptı 1 ölü

Kaza Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı lunapark yakınında meydana geldi. Konyaaltı’na doğru 07 ASD 207 plakalı otomobiliyle seyir halinde bulunan M.I., henüz belirlenemeyen bir nedenle aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sağa sola savrulan araç, önce önünde ilerleyen bisikletliye ardından duraktan yolcu alan 07 AU 267 plakalı şehir içi yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Otomobil daha sonra kaldırımı aşarak şarampole çıktı.

Otomobili kullanan M.I., bisiklet sürücüsü Halil Demir ve otobüsteki bir yolcu yaralı olarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Halil Demir, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.