Tütüncü: “Esnafımızın emeği kutsaldır”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Göreve geldiğim 2009 yılından bu yana esnafımızın işini, aşını, ekmeğini büyütmek, çalışma ortamlarını güzelleştirmek, benim en büyük meselem oldu. Esnafımızın emeği kutsaldır. Ve biz o emeğe saygı duyuyoruz.” dedi. 

27 Aralık 2021
Tütüncü: “Esnafımızın emeği kutsaldır”

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 2022 yılının Ocak ayında yapılacak seçimleri için yeniden başkanlık adaylığını açıklayan Niyazi Özçelik ve ekibi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Belediyenin meclis salonunda gerçekleşen kabulde, başkan adayı Niyazi Özçelik, bugüne kadar esnafa verdiği desteklerden dolayı Başkan Tütüncü’ye teşekkür etti. Özçelik, “Başkanım, duraklarımızı yenilediniz. Esnafımız adına Allah sizden razı olsun. Güzel oldu, örnek oldu. Havalimanı Taksi durağı, kendi sorumluluk bölgenizde olmamasına rağmen oradaki esnafımıza hizmet götürdünüz.  Bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı esnafımız adına çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

ÖNCÜ BİR BELEDİYE OLDUK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de “Havalimanı Taksi Durağını  yapmamız bir yana, pandemi döneminde ortaya koyduğumuz kampanyalarla zaten ulaşım esnafımızın, taksici esnafımızın her zaman yanında olduğumuzu gösterdik. 2009 yılında görevi devraldığımızda herhangi bir belediye Antalya’da bir tek taksi durağı yapmış değildi. Biz taksi durağı yapma konusunda öncü bir belediye olduk. Bizden donrada bazı ilçe belediyelerinde yıllar içerisinde bunları yaptılar. Taksi duraklarının kamu eliyle, belediye eliyle yapılmasına ilişkinde bir farkındalık meydana geldi. Bu farkındalığı  getirende Kepez Belediyesi’ydi. Bununla da iftihar ediyorum.” dedi.  

ESNAFIMIZ İŞİNİ, AŞINI BÜYÜTSÜN DİYE ÇALIŞTIK

Sarı taksilerin üzerinde emek olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “ Esnafın emeği var. O sarı taksilerin üzerinde hepinizin çoluk çocuğunuzun rızkı var. Biz o emeğe ve çocuklarınızın rızkına da saygı duyuyoruz. Ve biz o emeği büyütmeye çalışıyoruz. Biz bu süreçte kendi ilçemizdeki taksi durakları gibi Antalya’nın en büyük taksi durağı Hava Limanı Taksi Durağına da çok ciddi bir yatırımı oraya da götürüyor olmamız, sizlere kadar saygı duyduğumuzu gösteriyor. O emek kutsaldır, o emeğe saygı duyuyoruz. Esnafımızın işini, aşını, ekmeğini büyütmek çalışma ortamlarını güzelleştirmek, benim en büyük meselem. Pandemi sürecinde esnafa ortaya koyduğumuz yaklaşım hiçbir belediyenin koymadığı bir bakış açısıdır, yaklaşımdır. Esnafımızdan 8 ay boyunca kira almadık. Dükkanını açanlardan da 3 ay kira almadık. Bu yaklaşımı ortaya koyan ikinci bir belediye olmadı. “ diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.