Kumluca'da Hacıveliler Köprüsü yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca ilçesinde yetersiz kalan Hacıveliler Köprüsü'nü yeniliyor. 

30 Aralık 2021
Kumluca'da Hacıveliler Köprüsü yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca ilçesinde yetersiz kalan Hacıveliler Köprüsü’nü yeniliyor.

Kumluca ilçesinde Hacıveliler, Salur, Çayiçi, Yeni Kışla ve Karacaören Mahallerini ilçeye bağlayan yol üzerindeki Hacıveliler Köprüsü ihtiyaca cevap vermez hale geldi. Baysı Deresi’nden gelen atıkların köprünün dar olan ayaklarını tıkaması taşkına neden olarak portakal bahçelerine, sera ve iş yerlerine zarar veriyordu. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sıkıntı yaşadığı köprüyü yenilemek üzere harekete geçti. 
GENİŞ VE AYAKSIZ KÖPRÜ
Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan proje kapsamında yeni köprünün yapımı için çalışmalara başlandı. Bu kapsamda ekipler eski köprünün yıkımını tamamladı. En kısa sürede geniş ve ayaksız olarak inşa edilecek yeni köprü bölge halkının yıllardır süren problemini çözecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.