Kuzeyyaka Mahallesi’nde park yenime çalışması yapıldı

İlçenin birçok noktasında yeni semt parkı ve yeşil alanlar oluşturan Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevcut parklarda da yıpranan ve zarar gören zemin ve yeşil alanları yeniliyor. 

03 Ocak 2022
Kuzeyyaka Mahallesi’nde park yenime çalışması yapıldı

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kuzeyyaka Mahallesindeki 2529 ile 2514 sokak kesişimlerin de bulunan semt parkında bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Ekipler bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında Kuzeyyaka Mahallesi 2529 ve 2514 sokak kesişimlerinde bulunan 2583 metre kare alana sahip semt parkının bozulan ve tahrip olan bordürlerini yeniledi. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri, bordür tamirat çalışmalarının ardından, soğuk havalar nedeniyle parkın yıpranan çimlerinin yenilenmesi için de toprak ve gübreleme işlemi gerçekleştirdi. Kepez Belediyesi ilçeye yeni parklar inşa ederken bir yandan da, yıpranmış parkları yenileyerek ilçe sakinlerinin hizmetine kazandırıyor.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.