Alanya kırsalında yol bakım çalışmaları devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Alanya'nın Akçatı Mahallesi'nde heyelan nedeniyle bozulan yola duvar yapıldı. 

05 Ocak 2022
Alanya kırsalında yol bakım çalışmaları devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Alanya’nın Akçatı Mahallesi’nde heyelan nedeniyle bozulan yola duvar yapıldı.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aralık ayının son haftasında kar mücadelesi yapan ekipler, yeni yılla birlikte yağış, heyelan ve göçük nedeniyle bozulan yollarda bakım onarım ve asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Alanya’nın Akçatı Mahallesi grup yolunda heyelan nedeniyle bozulan yolda duvar çalışması gerçekleştirildi. Kısa sürede taş duvar çalışması yapılan Akçatı’da yolun bakım onarıma da tamamlandı. Öte yandan Alanya’nın Dim Bölgesi’ndeki mahallelerde yol bakım onarımları devam ediyor. Öteköy’ün yolunda bakım onarım ve asfalt çalışması gerçekleştirildi. Diğer mahallelerde de ekipler çalışmalarını sürdürüyor

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.