Doğa Koruma Ekiplerinin Karakulak Operasyonu

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bir vatandaşın, kümesine ‘Karakulak’ girdiğini ihbar etmesi Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’nü harekete geçirdi. 

06 Ocak 2022
Doğa Koruma Ekiplerinin Karakulak Operasyonu

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bir vatandaşın, kümesine ‘Karakulak’ girdiğini ihbar etmesi Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’nü harekete geçirdi. Zaman kaybetmeden kümese gelerek Karakulak’ı alan ekipler, hayvanı akşam saatlerinde doğasına bıraktı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü, Antalya Şube Müdürlüğüne bağlı Korkuteli ilçesinde Türkiye’de görülen yabani kedi türlerinden biri olan Karakulağın avlanmak amacıyla bir vatandaşın kümesine girdiği bilgisi Şube Müdürlüğüne bildirildi. Harekete geçen görevliler, kümese giren Karakulak’ı yakaladı. Yakalanan dişi karakulak, yakalandığı yerden kafese alınarak akşam saatlerinde doğal ortamına bırakıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.