Kara kışta evler sıcacık olacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kış ayının sert geçtiği günlerde ihtiyaç sahiplerini unutmadı. İhtiyaç sahibi ailelere 250’şer kiloluk kömür yardımı yapıldı. 

07 Ocak 2022
Kara kışta evler sıcacık olacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kış aylarında vatandaşlara destek olmak amacıyla kara kış yardımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı meslek elemanlarının saha çalışması ile belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımı yapan belediye ekipleri, kara kış günlerinde vatandaşın imdadına koştu. İhtiyaç sahibi ailelere 250’şer kilo olarak dağıtan Büyükşehir Belediyesi, soğuk günlerde konutların sıcak kalmasını sağladı.

YARDIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

İşsiz, gelirsiz kalmış vatandaşlara verilen gıda yardımlarını da artıracaklarını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, “Kara kış paketimiz kapsamında hasta ve yaşlı vatandaşlarımıza günlük yemek yardımlarımızı arttırarak devam ettiriyoruz. İhtiyaç sahibi ilkokul ve orta öğretim öğrencilerimize eğitim desteğimizi kesintisiz sürdüreceğiz. Küçük çocuklarımızın sağlıklı gelişimleri için aylık süt yardımlarımızı da bu süreçte artarak devam ettireceğiz. Bunların yanında ihtiyaç sahiplerine kömür yardımında bulunduk” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.