Elmalı’da 4 mahallenin içme suyu sorunu çözüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da içme suyu hizmetini iyileştirecek bir dizi çalışmayı tamamladı. 4 mahallenin sorunu yeni hat çekilerek çözülürken, ilçedeki 4 ana su deposu SCADA sistemi ile modernize edildi. 

07 Ocak 2022
Elmalı’da 4 mahallenin  içme suyu sorunu çözüldü

Elmalı’da içme suyu ile ilgili yaşanan sıkıntılar Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından gideriliyor. ASAT bölgede ihtiyaç duyulan noktalarda imalat, tadilat ve yenileme çalışması yaptı. Elmalı Bozyer Mevkii’nde daha önce ASAT Genel Müdürlüğü tarafından açılan su kuyusundan 1600 metrelik içme suyu hattı çekilerek Kocapınar, Küçük Söğle, Büyük Söğle ve Geçmen mahallelerinin su sorunu çözüldü.

SCADA SİSTEMİ KURULDU

Elmalı içme suyu hatlarını besleyen Kazanpınarı ve Kışla terfi istasyonunda bulunan trafolar, motorlar, dalgıç pompalar ve jeneratörler de yenilendi. Bazı yerlerde eskiden kalma borular değiştirildi. İlçede hizmet veren 4 ana su deposuna SCADA sistemi kurularak depoların uzaktan sistematik takibi ve kontrol edilmesi sağlandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.