SEYHAN SOYLU’ DAN BİR BOMBA DAHA! YAŞAR İPEK’ İN BABASI BENİM ESKİ SEVGİLİMDİ

Flash Tv’ de yayınlanan ve her gün gündem yaratan “AL SANA HABER” in konuk yorumcularında bugün masada Ebru Polat, Özlem Uçar, Bahar Candan, Başak Çokan ve Dr. İsmail Bay vardı. 

12 Ocak 2022
SEYHAN SOYLU’ DAN BİR BOMBA DAHA! YAŞAR İPEK’ İN BABASI BENİM ESKİ SEVGİLİMDİ

Bugün Yaşar İpek ile mahkemesi olan Seyhan Soylu, neden mahkemelik olduklarını açıklarken şok bir iddia da bulundu.

Programın Moderatörü Seyhan Soylu; “Ben Yaşar İpek’ i çok eski tanırım. Çocukluğundan beri. Ben de o zaman yeni olgunlaşmıştım. Aramızda az yaş farkı var. Ama ben Yaşar’ ın babasını da tanırım, kız kardeşini de tanırım. Yani ailece tanıdığım biri. Babaları benim çok yakın olduğum ve sevdiğim bir insandı. Yaşar’ ın babası rahmetli Fahri Bey benim eski birlikte olduğum kişiydi.” diyerek yaptığı açıklama masaya bomba gibi düştü. 

Masada şaşkınlıkla birlikte sesler yükselirken program yorumcusu Başak Çokan “Yaşar İpek senin üvey oğlun oluyor o zaman”  dedi. 

Özlem Uçar ise “Asla inanmam buna. Ben seni tanıyorum ve inanmam. Şaka yapıyorsun” derken Soylu yemin ederek; “Olur mu canım bunu şakası? Çok da bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Yaşar İpek benim üvey oğlumdu haliyle Eylem’ de. Seviyorum onları. Bunu da ilk defa açıkladım.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.