YILDIRIM GEDÜK’E ÖDÜL

İş adamı Yıldırım Gedük’e Yeşilçam Medya tarafından bir ödül takdim edildi. 32 Yıldır Antalya ekonomisine kattığı değerden dolayı ödüle layık görülen Yıldırım Gedük, ödülünü Yeşilçam Medya İmtiyaz sahibi Köksal Selçuk’un elinden aldı. 

04 Şubat 2022
YILDIRIM GEDÜK’E ÖDÜL

 Yıldırım Gedük, 1990 yılında Antalyalıların hizmetine sunduğu Yıldırım Düğün Salonlarıyla Antalya Ekonomisine sağladığı katkı’nın yanı sıra birçok çiftin hayali olan rüya gibi düğünlere ev sahipliği yaptı. 
 Yıldırım Düğün Salonları Antalya’nın incisi Konyaaltı sahilinde 600 kişilik kapasiteli salonları ve 2021 yılında hizmete sunduğu Çakırlar-Bahtılı’da 1200 ve 600’er kişi kapasiteli 2 kapalı, 800 ve 400 kişilik 2 açık düğün ve organizasyon alanlarıyla kaliteden taviz vermeden Antalya düğün sektöründeki liderliğini koruyor. 
 Düğün, Kına, Nişan, Sünnet, Özel Günler, Bayi toplantısı, Baby Shower, Mevlit, Mezuniyet Töreni, Yemek, Kahvaltı, Kokteyl gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan Yıldırım Düğün Salonları kaliteli hizmeti, Misafirlere gösterdiği özeni ve  trendleri takip etmesiyle Son yıllarda bir çok kişinin tercihi haline geldi.  Antalya Düğün Sektörü’nün öncüsü Yıldırım Düğün Salonları sahibi Yıldırım Gedük; başarılarının tesadüf olmadığını, çiftlerin rüyalarındaki düğünlere ev sahipliği yapmanın onlara büyük bir gurur verdiğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.