Tütüncü’den Bilim Merkezi’ne ‘Denizcilik Bölümü’ müjdesi

Fettah Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Köprü Üstü Simülatör Atölyesinde incelemelerde bulundu. Simülatör ile İstanbul Boğazını geçen gemiye kaptanlık eden Tütüncü, Antalya Bilim Merkezi’ne Denizcilik Bölümü’nün kurulacağını da müjdeledi. 

08 Şubat 2022
Tütüncü’den Bilim Merkezi’ne ‘Denizcilik Bölümü’ müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fettah Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde okul yönetimini makamda kabul eden Başkan Tütüncü, iadeyi ziyarette bulundu. Fettah Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Güngör Oruç eşliğinde okulu gezen Başkan Tütüncü, öğrencilerin uygulamalı gemi kullanımı derslerini gördükleri Köprü Üstü Simülatör Atölyesinde incelemelerde bulundu. Başkan Tütüncü, simülatörde modellenen İstanbul Boğazında gemi sürüşü yaptı. Ahırkapı’dan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne kadar gemi kaptanlığı yapan Başkan Tütüncü, farklı bir deneyim yaşadı.

SİMÜLATÖRLE DENİZLER AŞILACAK

Fettah Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretlerinin çok özel bir amaca yönelik olduğuna değinen Başkan Tütüncü, “DokumaPark’ta, TÜBİTAK işbirliğiyle 12 bin 500 metre kare alan üzerine kurduğumuz Antalya Bilim Merkezimize, bilim ve teknolojiye dayalı her gün farklı bir güzellik kazandırıyoruz. Antalya Bilim Merkezi’nin içerisine simülatöründe bulunacağı ‘Denizcilik Bölümü’nü kuruyoruz. Bugün yaşadığımız bu güzel deneyimi istiyoruz ki; Bilim Merkezimizde 7’den 77’ye herkes yaşasın. Antalya’mıza şimdiden hayırlı olsun”  dedi.  Başkan Tütüncü’ye okul ziyareti sırasında Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ünal, Belediye Meclis Üyeleri Ferah Nur Ünal ve Nejat Ateş eşlik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.