BAŞKAN KÖLEOĞLU KUMLUCALILARIN SEVGİLİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve eşi Nurgül Köleoğlu 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla Belediye personeli başta olmak üzere Kumlucalıların sevgililer gününü kutladı. 

15 Şubat 2022
BAŞKAN KÖLEOĞLU KUMLUCALILARIN SEVGİLİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Başkan Köleoğlu ve eşi Nurgül Köleoğlu Kadınlara çiçek takdim ederek günlerinin güzel geçmesine vesile oldular ve vatandaşlardan takdirini topladılar.

Toplamda dört bin adet çiçek Kumluca genelindeki kadınlara dağıtıldı.

Başkan Köleoğlu,”14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Kumluca’mıza hizmet ederken birlikte görev yaptığımız mesai arkadaşlarımıza başta olmak üzere, fide üreticisi kadınlarımızın, Kaymakamlık personelimizin, kendimizin yetişemediği yerde de belediye personellerimiz aracılığıyla vatandaşlarımızın Sevgililer gününü kutladık ve kadınlarımıza çiçek hediye ettik. Yalnızca 14 şubatta değil her gün, ilçemizin gelişmesi için katkıda bulunan ve mutlu kentimizde yaşayan herkesi çok seviyoruz. Kumlucalı Büyük Ailemizin 14 Şubat Sevgililer gününü kutluyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.