ALANYA KIRSALINDAKİ YAŞLILARA SICAK YEMEK DESTEĞİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Aşevi, kırsal mahallelerde yemek yapamayacak durumdaki yaşlı vatandaşlara sıcak yemek desteğine başladı. 

16 Şubat 2022
ALANYA KIRSALINDAKİ YAŞLILARA SICAK YEMEK DESTEĞİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Aşevi, yılın 365 günü ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor. Gıda mühendisleri kontrolünde tamamen hijyenik ortamda pişirilen yemekler her gün ihtiyaç sahiplerinin evlerine bırakılıyor. 

KIRSALDA TALEP ARTTI

Alanya merkez mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelerde de Alanya Aşevi’ne talepler arttı. Alanya Aşevi, yapılan başvuru sonucu ihtiyaç sahibi olduğu değerlendirilen ya da yemek yapamayacak durumda olduğu belirlenen yaşlı vatandaşlara günlük 2 öğün ve 3 çeşit sıcak yemek desteğine başladı. 

HER GÜN SICAK YEMEK

Alanya’da 17 merkez mahallesinin yanında son zamanlarda Gümüşkavak, Akdam, Yeşilöz ve Bademağacı olmak üzere kırsal mahallelerde bulunan yemek yapamayacak durumdaki yaşlılara her gün Alanya Aşevi’nde hazırlanan yemekler ulaştırılıyor. Vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiriyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.