GELESANDRA YOLUNDA TUZLAMA ÇALIŞMASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Toroslarda kar ve buzlanmaya yönelik çalışmaları sürüyor. Gündoğmuş’un Pınarbaşı ve Gelesandra yayla yolunda buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıldı. 

17 Şubat 2022
GELESANDRA YOLUNDA TUZLAMA ÇALIŞMASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gündoğmuş ekipleri ilçede karla kaplı yolları ulaşıma açma çalışmalarının yanında tuzlama çalışması da gerçekleştiriyor. Büyükşehir ekipleri, sorumluluk alanında bulunan Pınarbaşı ve Gelesandra yayla yollarında gece sıcaklığın düşmesiyle birlikte meydana gelen buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Buzlanmadan dolayı ulaşımda zorluk yaşanmaması nedeniyle yayla yollarını tuzlayan ekipler, vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için aralıksız çalışıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.