GAZİANTEP’TEN TÜRKİYE’NİN YENİ STARI ÇIKIYOR.

Orhan uslu hem oyuncu, hem senarist, hem öğretmen, hem de gençlerin Hayri abisi. 

22 Şubat 2022
GAZİANTEP’TEN TÜRKİYE’NİN YENİ STARI  ÇIKIYOR.

Gaziantep’in simgesi olan çeled uşaglar adlı tiyatro grubunun hocası Orhan uslu sahnelediği 800 ün üzerinde kapalı gişe oynanan tiyatro oyunları ve rol aldığı Filmleriyle herkesi gülmekten kırıp geçiriyor. Oynadığı oyunlarla Gazi şehrin sesi ve simgesi olan Orhan uslu şivesi ile de dikkat çekiyor, Gaziantep’in sevilen oyuncusu Orhan uslu Gaziantep’te çekilecek olan Çingene kızı Zeugma filmiyle yeniden Hayri tiplemesiyle izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Mart ayında çekimlerinin başlayacağı Zen yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Çingene kızı Zeugma filmi  Muhteşem bir oyuncu kadrosuyla kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Filmin oyuncuları olan Orhan Uslu, Serkan Şengül, Deniz Oral, Orhan Aydın, Kubilay Pembeklioğlu, Aysel Nazim, Didem Taslan, Afrikalı Ali, Asuman Dabak ve sürpriz oyuncu kadrosuyla filmin provalarına başlandı.

Filmin yapımcısı İbrahim Akbaba, bol kahkaha dolu bir film ile 2022 yılına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Gaziantep’in Sevilen Hayri’si  Orhan uslu artık Türkiye’nin Hayri’si  olacağını dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.