HABİBLER MAHALLESİNDE YOL ÇALIŞMASI

Kepez Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için projelerini hayata geçiriyor. Planlanan program dâhilinde yol çalışmalarını sürdüren Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Habibler Mahallesi’nin cadde ve bağlantı yollarının altyapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt için uygun hale getiriyor. 

28 Şubat 2022
HABİBLER MAHALLESİNDE YOL ÇALIŞMASI

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Habibler Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi yenileniyor. Adnan Kahveci Caddesine ilk olarak alt yapı ve 892 metrelik yağmur suyu drenaj hattı döşendi. Zemine kırmızı kot ve dolgu silindiraj işlemleri uygulanarak sıcak asfalt için uygun hale getirildi. Yapılan işlemler sonrasında Adnan Kahveci Caddesi üzerinde gerçekleştirilen yol çalışmasında 1200 metre uzunluğunda sıcak asfalt çalışmasının yapımı planlanıyor. Yapılan çalışmalar ile birlikte Habibler Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi, Muammer Aksoy Caddesi ile Şehit Musa Özkan Caddesinin bağlantısını sağlayan, konforlu ve düzenli bir şekilde trafik akışını sağlayan önemli cadde haline gelecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.