BAŞKAN BÖCEK, KEMER OTOPARK VE PAZAR YERİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kemer Otopark ve Pazar Yeri Projesi hızla devam ediyor. Başkan Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceleyerek 160 esnafın yer alacağı projenin gününden önce bitirileceğinin müjdesini verdi. 

28 Şubat 2022
BAŞKAN BÖCEK, KEMER OTOPARK VE PAZAR YERİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Kapalı Pazar Yeri ve Otopark inşaatı alanında incelemelerde bulundu. Kemer’in önemli bir ihtiyacına cevap verecek Otopark ve Pazar Yeri Projesi için 25 gün önce temel attıklarını hatırlatan Başkan Böcek, çalışmaların hızla ilerlemesinden mutluluk duyduğunu belirtti ve yüklenici firma yetkilileri ile çalışanlarına teşekkür etti.

GÜNÜNDEN ÖNCE BİTECEK

Yüklenici firmanın projeyi gününden önce bitireceğini ifade eden Başkan Böcek, Mayıs ayı içerisinde hizmete açmayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Böcek, “Bizim için son derece önemli bir proje. Yaklaşık 160 esnafımız yağmurlu ve güneşli havalarda rahat edecek. Bugüne kadar Kemer’e 80 milyon TL’ye yakın yatırım gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Kemerli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

HEM PAZAR YERİ HEM OTOPARK

Kemer’in önemli bir ihtiyacına cevap verecek Kemer Otopark ve Pazar Yeri Projesi 3 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek. Alanın üzeri saç kenet kullanılarak kapatılarak, gölgelik ihtiyacı karşılanacak. 160 pazar yeri alacak şekilde planlanan proje, pazar kurulmadığı zamanlarda 130 araç park edebilecek şekilde düzenlenecek. Alanda ayrıca bisiklet ve motosiklet park alanları bulunacak. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.