BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ SERİK VE ALANYA’DA VATANDAŞIN YANINDA

Antalya’da dün gece etkili olan fırtına ve sağanak yağış Serik ve Alanya ilçelerinde ciddi hasara neden oldu. Büyükşehir ekipleri bölgede yağıştan zarar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip hasar tespit için saha çalışmasına başladı. 

03 Mart 2022
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ SERİK VE ALANYA’DA VATANDAŞIN YANINDA

Antalya’da dün gece etkili olan sağanak yağış, fırtına ve hortum Serik ve Alanya ilçelerinde sera ve ekili arazilerle birlikte ev ve işyerlerinde de ciddi hasara neden oldu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İlçe Hizmetleri, Tarımsal Hizmetler, Sosyal Hizmetler, Sağlık İşleri, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ASAT ekipleri, Serik ve Alanya ilçelerinde yağıştan zarar gören alanlarda inceleme yapıyor. 

Büyükşehir ekipleri seraları ve tarım arazileri ile evleri zarar gören vatandaşları ziyaret ederek Başkan Muhittin Böcek’in geçmiş olsun dileklerini ileterek, hasar tespit için saha çalışmasına başladı. Etkili olan hortum ve fırtınanın çok sayıda serayı yerle bir etmesi sonucu harekete geçen ekipler, seralar, tarım alanları, evleri ziyaret ederek afetin zararlarını yerinde inceliyor. Büyükşehir Belediyesi vatandaşın yarasını sarmak için ihtiyaçları belirliyor. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.