BU KEZ GENÇ FİKİRLER YARIŞACAK

Muratpaşa Belediyesi’nin yenilikçi, özgün ve katma değeri yüksek iş fikirlerini iş dünyasıyla buluşturup en iyi iş fikirlerini seçtiği Muratpaşa İnovasyon Günleri’nin 2’ncisi başlıyor. Lise ve üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek Muratpaşa İnovasyon Günleri için başvurular 7 Mart’tan itibaren yapılabilecek. 

05 Mart 2022
BU KEZ GENÇ FİKİRLER YARIŞACAK

 Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinin (ASSİM), katma değeri yüksek, özgün ve yenilikçi projeler ortaya çıkarmayı hedefleyen Muratpaşa İnovasyon Günleri yeniden başlıyor. İkincisi, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek Muratpaşa İnovasyon Günleri için başvurular 7 Mart Pazartesi başlayacak. Başvurular, assiminovasyon.com internet sitesi üzerinden yapılacak.

 Muratpaşa İnovasyon Günleri’ne yenilikçi iş fikrine sahip lise ve üniversite öğrencileri, bireysel olarak ya da oluşturdukları 4 kişilik ekipler ile başvuru yapabilecek. Ön elemeyi geçen genç girişimci adayları 2 günlük Girişimcilik Eğitimi Programı’na katılacak. Eğitim programında, katılımcılara girişimcilik, inovasyon, yenilikçilik, iş fikri ve iş modeli geliştirme gibi konular anlatılacak. Lise ve üniversite gruplarına ayrı ayrı düzenlenecek eğitim programlarından sonra, yarı finale kalacak iş fikirleri belirlenecek.

 Yarı finale kalan genç girişimci adaylarına iş fikri geliştirme ile ilgili atölye, mentorluk destekleri verilmeye devam edilerek, adaylar Nisan ayında yapılacak olan final programına hazırlanacak. Final programında 5 lise kategorisinden, 5 üniversite kategorisinden toplamda 10 iş fikri sahnede yarışacak. Finalde en iyi 3 iş fikri jürinin oylarıyla seçilecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.