KUMPAS DEMİŞLERDİ, CEZA ALDILAR!!!

Rüşvet alarak ve vererek haksız kazanç elde ettiği iddia edilen Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan'ın da olduğu Gürhan Aydın, Hasan Uysal, İsmail Demir ve Volkan Doğan'ın 7.Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşması bugün yapıldı. Sanıklara 5'er yıl hapis cezası verildi. Nihai kararı Bölge Adliye Mahkemesi verecek. 

08 Mart 2022
KUMPAS DEMİŞLERDİ, CEZA ALDILAR!!!

Duruşmada Söz alan sanıklarından Mehmet Ali Alkan, iddia makamının mütalaasına katılmadığını belirterek "Kesintisiz olarak 17 yıl kadar Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini yaptım. Üzerime bir kumpas kurulduğunu düşünüyorum. Suçlama nedeniyle tutuklandım ve 8 ay 10 gün cezaevinde kaldım, 16 Ocak 2022 tarihinde yapılan olağan seçimde yeniden oda başkanlığa seçildim. Kimseden rüşvet almış değilim, beraatimi istiyorum" dedi.

 Mahkeme heyeti, sanıklardan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ile Hasan Uysal ve Gürhan Aydın hakkında "rüşvet alma-verme" suçundan 6'şar yıl hapis cezası verdi. Mahkeme heyeti cezayı indirim uygulayarak 5 yıla düşürdü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.