TBB BAŞKANI SAĞKAN’DAN BAŞKAN BÖCEK’E ZİYARET

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Başkan Böcek, Türkiye Barolar Birliği 36. Olağan Genel Kurulu'nda Birlik Başkanlığına seçilen Erinç Sağkan’a ve yönetimine başarılar diledi. 

17 Mart 2022
TBB BAŞKANI SAĞKAN’DAN BAŞKAN BÖCEK’E ZİYARET

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan’ı ASAT’taki makamında kabul etti. Türkiye Barolar Birliği Saymanı Gökhan Bozkurt, Antalya Baro Başkanı Hüseyin Geçilmez, Antalya Baro Genel Sekreteri Özhan Karazeybek ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yiğit ile Şebnem Ülk Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette gündeme ilişkin konular değerlendirildi. 

HAK, HUKUK, ADALET VURGUSU

TBB Başkanı Erinç Sağkan ile gündeme ilişkin sohbet eden Başkan Muhittin Böcek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Muhittin Böcek de, TBB Başkanı Sağkan ve yönetimine başarılar diledi. Başkan Böcek, “Hak, hukuk, adalet içerisinde olacağımız daha aydınlık güzel günlerde buluşacağız. Ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum” dedi. 

BİZE GÜVENENLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ

TBB Başkanı Erinç Sağkan da Başkan Böcek’e teşekkür etti. Türkiye Barolar Birliği’ne en çok ihtiyaç duyulan bir dönemden geçtiklerini belirterek, “Hukukun üstünlüğü, yargının bağımsızlığı ve insan hakları mücadelesi vermek kurum olarak önceliklerimiz arasında yer alıyor. Hukuk çizgisi anlamında mücadele edecek Türkiye Barolar Birliği’ne gerçekten ihtiyaç duyulan bir süreçte görevi devraldık. Umarım bize güvenenleri mahçup etmeyiz” diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.