KEPEZLİ 3 YÜZÜCÜDEN 7 MADALYA

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Yüzme Takımı, Adana'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Yüzme Grup Müsabakalarından toplam 7 madalya ile döndü. 

28 Mart 2022
KEPEZLİ 3 YÜZÜCÜDEN 7 MADALYA

Kepezli yüzücüler Ecem Buğlem Aybar, Atay Yafes Tekelioğlu ve Burak Vergiveren, çeyrek final müsabakalarında beklenen performansı gösterdi. Yüzme antrenörü Rahime Koçer'in öğrencileri, planlı bir şekilde bu yarışmaya hazırlanmıştı. Yarışmada Aybar, 50 metre sırtüstü birincisi olurken, 200 metre sırtüstü ikinciliği de elde etti. Vergiveren ise 50 metre sırtüstü 3'ncülüğ ile 100 metre  4'lük madalyasını kazandı.  Tekelioğlu ise 100 serbest de, 100 ve 50 metre kelebek  yüzmede  4'üncü oldu. Antalya'yı temsil eden sporcular, yarı finale gitmeye hak kazandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.