ANTALYA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NDAN OPERASYON

 

07 Nisan 2022
ANTALYA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NDAN OPERASYON

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla  Mücadele Şube Müdürlüğünce Alanya İlçesi, Konaklı mahallesinde faaliyet gösteren  cep telefonu ve telefon aksesuarı satışı yapan iş yerinde (3) şüpheli şahıs tarafından yasa dışı bahis oynatıldığı tespit edilmiştir.
Antalya İl Jandarma  Komutanlığı  Siber Suçlarla  Mücadele   Şube   Müdürlüğü ve Alanya  ilçe J.K.lığı  unsurları tarafından, 05.04.2022  tarihinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden(3) şüpheliye yönelik  (4) ayrı adreste düzenlenen operasyonda;
-(8) adet telefon
-(3) adet leptop
-(5) adet sim kart
-(5) adet hafıza kartı
-(6) adet USB bellek
-(1) adet kuru sıkı tabanca
-(1) adet pompalı tüfek
- Suçtan elde edildiği değerlendirilen (48.400) TL nakit para ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda yakalanan şüpheliler gözaltına alınmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.