‘CUMHURİYETİMİZİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümünde Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) düzenlenen kutlamada, “Hep beraber, en demokratik şekilde Cumhuriyetimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Birlikte bu ülkenin her insanına, hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi. 

12 Nisan 2022
‘CUMHURİYETİMİZİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

 Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü ASSİM’de kutlandı. Antalya Şanlıurfalılar Derneği’nce düzenlenen kutlamaya Başkan Uysal’ın yanı sıra CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlamalarda Başkan Uysal, Muratpaşa’da herkesin birbiri için vazgeçilmez olduğu bir sevgi, saygı ve kardeşlik ortamını oluşturmayı başardıklarını söyledi.

 Başkan Uysal, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtulduğu 11 Nisan’ın bir direniş günü olduğunu belirterek “11 Nisan’dan 12 gün sonra da bütün Anadolu’nun iradesini yansıtan, milletimizin top yekun bütün iradesini yansıtan TBMM, 23 Nisan 1920’de açılmıştır. Bunlar çok anlamlı şeyler” diye konuştu. Şanlıurfa’nın bugün Türkiye’nin en ünlü iş insanlarını, sanatçılarını yetiştiren kent olduğunu belirten Başkan Uysal, “Aynı zamanda da tarımı, sanayisi gelişmiş bir kent. Bu Cumhuriyetimizin modernleştirici ve geliştirici farkıdır. Hep beraber, en demokratik şekilde Cumhuriyetimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Birlikte bu ülkenin her insanına hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.