AZALIKDAN MUHTARLIĞA!!!

ÜÇGEN MAHALLESİ MUHTARI AYNUR BAYCIN 

18 Nisan 2022
AZALIKDAN MUHTARLIĞA!!!

Aynur Baycın, 2018 seçimlerinde üçgen mahallesi muhtarlık seçimlerinde Osman aykaç'ın ekibinde sondan ikinci aza olarak seçimleri girdi. Daha önce 3 dönem Muhtarlık yapan Osman Aykaç seçimi kazandı. Ve akabinde mevcut muhtar Osman Aykaç'ın devam eden davasının olmasından dolayı yasalar gereği muhtarlığı düşürüldü. Aynur Baycın, seçimlerde aza olarak en çok oyu aldığı için valilik ve kaymakamlık emri ile yasal olarak vekaleten muhtarlığa getirildi.

07 Haber Magazin gazetesi olarak yapmış olduğumuz araştırmada Muhtar Aynur Baycın’ın, ramazan ayı süresi içinde halkla iç içe olarak, mahallede yardıma ihtiyacı olanlara can suyu olduğunu öğrendik ve yapmış olduğu hizmetleri yerinde görmek istedik. Ve ziyaretimiz sonucunda muhtarlığa gelip gidenlerle diyaloğuna ve işini titizlikle yaptığına şahit olduk. Muhtar Aynur Baycın'ın mahalledeki ihtiyaç sahiplerinin listesini yaptığını ve yardım etmek isteyen yardımseverlere bildirdiğini ve aralarında diyalog oluşturduğunu öğrendik. Takdire Şayan bir Muhtar olduğu için röportaj yapma gereği duyduk. Denizli doğumlu olup 43 yıldır üçgen mahallesinde yaşayan, evli ve 2 oğlu olan Aynur Baycın’ın, Acun Medya Kameramanı olan oğlu Alper Baycın’ı ve kaybettiği biliniyor. Alper Baycın Dominik cumhuriyetinde çekilen televizyon yarışma programı survivor ekibinde yer alıyordu. Alper Baycın 2018 yılında, henüz 24 yaşındayken adada çantasını gasp etmek isteyen iki kişinin bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Muratpaşa Belediyesi ise Güzeloba Mahallesinde yaklaşık 2bin metrekare olan parka Alper Baycın parkı adını verdi.

 Aynur Baycın Oğlunu kaybettikten sonra Muhtar olduğunu, oğlunun acısını birazda olsa muhtarlık telaşesi ile unutmaya çalıştığı söylüyor. Röportaj gittiğimiz Aynur Baycın’ın adeta 40 yıllık Muhtar gibi hizmetini gerçekleştirdiğini bizzat gördük. Ve bizde 07 haber magazin gazetesi olarak tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.