KEPEZ’DE 23 NİSAN COŞKUSU

Kepez Belediyesi Müzik Okulları Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri’ verdi. 

22 Nisan 2022
KEPEZ’DE 23 NİSAN COŞKUSU

Kepez Belediyesi’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası için düzenlediği bayram etkinlikleri devam ediyor. Kepez Belediyesi Müzik Okulları Çocuk Korosu ve Gençlik Orkestrası tarafından ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri’ düzenlendi. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde saat 16.00’da başlayan konserde çok sayıda yetenekli çocuk ve genç sahne aldı.  57 çocuk ve gencin sahne aldığı etkinlikte ilk olarak Orhan Gazi Müzik okulunda eğitim gören çocuk korosu ardından Ritim grubu ve son olarak Sütçüler Müzik Okulu Gençlik Orkestrası sahne aldı. Birbirinden özel eserlerin seslendirildiği ve yer aldığı konseri dinlemeye gelenler keyifli dakikalar geçirdiler. Müzik severler kendileri küçük ancak yetenekleri büyük olan çocuk ve gençlerin gösterdikleri performansı hayranlıkla izlediler. Konserin sonunda Kepez Belediyesi Müzik Okulları Çocuk Korosu ve Gençlik Orkestrası’nın dev yetenekleri izleyenler ve veliler tarafından ayakta alkışlandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.