KUMLUCA KADİR GECESİ SAHURUNDA BULUŞTU

Kumluca Belediyesi Aşevi, Kadir Gecesi’nde Merkezdeki Eski Camii ve Yeni Cami’de toplu sahur yemeği verdi. Kurulan sahur sofrasında, Kumluca Belediyesi tarafından hazırlatılan kahvaltılık ve çorba vatandaşlara ikram edildi. 

28 Nisan 2022
KUMLUCA KADİR GECESİ SAHURUNDA BULUŞTU

Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bin geceden hayırlı olan Kadir Gecesinde hep birlikte hazırlanan sofraya oturarak kahvaltılık menüler ve çorba ikramıyla oruçlarına niyetlenen vatandaşlar, hep birlikte yapılan duaya el açtılar.

Etkinliği düzenlerken, sahurun ve seherin bereketini Kadir Gecesi ile birleştirmek için yola çıktıklarını belirten Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ‘’ Oruç ibadetinin en güzel zaman dilimlerinden olan sahur yemeğinin bereketi ile Ramazan ayında aynı sofrayı paylaştığımız tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu özel ve manevi gecenin ülkemize ve İslam alemine hayırlı olmasını, sevgi, kardeşlik ve barış getirmesini dilerim” dedi.

Sahur Programına katılan vatandaşlar ise, “Böyle mübarek bir gecede sahur programına katılmak daha farklı oldu. Böyle gecelerin devam etmesini diliyorum. Güzel bir gece oldu. Sayın belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu’na teşekkür ediyoruz.”  Şeklinde duygularını ifade ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.