HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Ramazan ayında yüzlerce aileye gıda paketi dağıtımı yaparak ihtiyaç sahibi ailelere destek olan UTEF UMUTIŞIĞI KÖPRÜSÜ İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını da unutmadı. 

05 Mayıs 2022
HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Ramazan ayı içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Antalya Muratpaşa ilçesinde bir okulun Anasınıfı öğrencilerine Barbie Bebek seti ve Akülü arabalar ile birlikte her çocuğa okul çantası dağıtan UTEF Uluslararası Tüm Engelliler yaşlılar Kimsesizler Federasyonu ve Leman Gebizli Tüm Engellilere Umutışığı Derneği bu defada Ankara Beypazarı’nda özel gereksinimli ilköğretim öğrencilerinin hayallerini gerçekleştirdi.

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda ihtiyaç sahibi çocukları unutmayan UTEF UMUTIŞIĞI Köprüsü bu bayramda çocukların sevinç ve heyecanlarına ortak oldu. UTEF UMUTIŞIĞI KÖPSRÜSÜ Yüz ilköğretim öğrencisinin bayram hayali olan yeni kıyafetlerini karşılamanın huzurunu yaşadı. Çocuklar bayrama yeni kıyafetleri ile girecekleri için çok mutlu olduklarını dile getirirken, elbise ve ayakkabılarını çok beğendiklerini bu bayramı bayram gibi kutlayacaklarını belirterek, UTEF Genel Başkanı ve Leman Gebizli Umutışığı Derneği Kurucu Başkanı Güldane Kaya Kaçar’a teşekkür ederek, sevinç ve sevgilerini dile getirdiler.

Federasyon genel Başkanı ve Dernek Başkanı olan Güldane Kaya Kaçar, kısa bir süre önce kaybettiği merhum eşi  M.Mete kaçar’dan boşalan koltuğa oturduğu günden itibaren çalışmalarına devam ediyor, Güldane Kaya Kaçar, Konuşmasında UTEF Genel Başkanımız ve eşim merhum M.Mete Kaçar’ın  yolunda ilerlemek onun yaptıklarını devam ettirmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum, tabi ki bana en büyük destek şahsıma ve kurumlarımıza güvenerek destek olan hayırsever dostlarımızdır,onların  sayesinde bu paylaşımları gerçekleştirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın yüzlerinin güldüğünü görmek beni son derece mutlu ediyor. Ani bir şekilde kalbine yenik düşerek aramızdan ayrılan rahmetli eşimin derin acısını bu şekilde yenmeye çalışıyorum. Bizlere destek olan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun onlar sayesinde gerçek ihtiyaç sahiplerinin yüzleri gülüyor” dedi.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.