DOLAR47,77
EURO55,07
GR. ALTIN6.694
BIST14.132
BITCOIN3.033.143
ANTALYA SON DAKİKA HABERLERİ

BAŞKAN UYSAL, ‘SOSYAL HİZMETLER VAZGEÇİLMEZİMİZ’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde “Ucu bucağı sınırsız, görev tanımı esnek sosyal hizmetlerimiz var. Bunu belediyeciliğimizin vazgeçilmez parçası olarak görüyoruz” dedi.

10 Mayıs 2022 5,9B okunma
BAŞKAN UYSAL, ‘SOSYAL HİZMETLER VAZGEÇİLMEZİMİZ’
BAŞKAN UYSAL, ‘SOSYAL HİZMETLER VAZGEÇİLMEZİMİZ’

 Başkan Uysal, Kadının Sesi Derneği ve Adalya Vakfı işbirliğiyle 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katıldı. Engelsiz Kafe’deki etkinlikte Başkan Uysal’ın eşi Ümran Uysal da yer aldı.

 Başkan Uysal, konuşmasına “Kentimizi, dayanışmaya ihtiyacı olan komşularımızla dayanışabildiğimiz ölçüde iyi, uygar, olumlu, medeni olarak tarif ediyoruz. İyi günde kötü günde, tasada ve kıvançta birlikte olabildiğimiz ölçüde kendimizi iyi hissediyoruz” sözleriyle başladı.

 Bu çerçevede, Muratpaşa Belediyesi olarak yaşlılara, engellilere ve kadınlara 7 gün 24 saat esasıyla hizmet verdiklerini dile getiren Başkan Uysal, “Onun dışında farklı engel gruplarına yönelik çalışmalarımız var. Çevre çalışmalarımız, kadın ve aile çalışmalarımız, inovasyon ve eğitimde fırsat eşitliği çalışmalarımız var. Ucu bucağı sınırsız, görev tanımı esnek sosyal hizmetlerimiz var. Bunu belediyeciliğimizin vazgeçilmez parçası olarak görüyoruz” diye konuştu.

 Başkan Uysal’ın konuşmasının ardından Engelsiz Kafe’deki etkinlik engelli çocukların hep birlikte söylediği türkülerle devam etti.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

ANTALYA SON DAKİKA HABERLERİ kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.