BAŞPEHLİVAN ŞİMŞEK’TEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

Manavgat Belediyesi 9. Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde şampiyon olan başpehlivan Cengizhan Şimşek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ziyaretinde bulundu. 

08 Haziran 2022
BAŞPEHLİVAN ŞİMŞEK’TEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

Başpehlivan Şimşek’in ziyaretine, tarihi Kırkpınar başcazgırı Emin Ger ve Manavgat Belediyesi Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim’de eşlik etti. Başpehlivan Cengizhan Şimşek, Manavgat güreşlerinin Akdeniz’in Kırkpınar’ı olduğuna vurgulayarak ata sporuna katkılarından dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yağlı güreşlerin bölgede büyük bir ilgi gördüğünü söyledi.

Başkan Şükrü Sözen, “9’ncu Geleneksel Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşlerimiz, her zaman olduğu gibi ulusal boyutta adından söz ettirdi. Ayrıca Manavgat güreşlerimiz 2023 yılından itibaren boy atlama kategorisini almaya hak kazandı. Artık güreşlerimiz 3 gün sürecek. Manavgat Er Meydanı, Akdeniz’in Kırkpınar’ı olarak adlandırılıyor. Manavgat Belediyemizin başarısını spor camiasına aktarmak bizim içinde büyük bir mutluluk. Başpehlivan Cengizhan Şimşek’in başarılarının devamını diliyor, nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. 19 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 10’ncu Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerimize en iyi şekilde hazırlanacağımızı belirtiyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.