MİNİKLERİN İLK DİPLOMA HEYECANI

Manavgat Belediyesi, Sarılar, Taşağıl, Çolaklı ve Side Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören öğrenciler için Atatürk Kültür Merkezi’nde muhteşem bir mezuniyet töreni düzenledi. 

09 Haziran 2022
MİNİKLERİN İLK DİPLOMA HEYECANI

Mezuniyet törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, öğretmenler, kreş çalışanları ve veliler de katıldı. 4 kreşten 360 öğrencinin katıldığı ve 136 öğrencinin mezun olup diploma aldığı tören,  Hababam Sınıfı’nın mezuniyet töreni sahnesinin canlandırılmasıyla başladı. Eğlenceli mezuniyette öğrenciler, halk oyunları gösterileri, Rock And Roll dansları, kovboy dansları yaparak velilerine yeteneklerini sergiledi. Öğrenciler, gösteri sonrasında ellerinde Türk bayrakları ile sahneye hep birlikte çıkarak

“Kimseyi Görmedim Ben Senden Daha Güzel” isimli şarkıyı ve İzmir Marşı’nı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ithafen hep bir ağızdan seslendirdi.

 

AİLELERDEN BAŞKAN SÖZEN’E TEŞEKKÜR

Aileler, Manavgat Belediyesi eğitim kurumları Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nden çok memnun olduklarını söyleyerek eğitime yaptığı katkı nedeniyle Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Aileler, “Bizler çocuklarımızı Manavgat Belediyemizin eğitim yuvalarına teslim ederken hiçbir tereddüt yaşamadık. Başkanımız ve kreş çalışanları, bizim çocuklarımızı kendi çocukları gibi gördü. Verilen eğitimin kalitesi ve niteliği ise zaten bu işin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Çocuklarımız adına Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e ve değerli eğitim kadrosuna teşekkür ediyoruz” dedi.

SÖZEN; “ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye bünyesinde eğitim alan çocukların, laik, modern ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak geleceğe hazırlandığını söyledi. Başkan Sözen, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yolları, bahtları her zaman açık olsun. Kreşlerimizde eğitim gören çocuklarımız Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün ilkeleri doğrultusunda öğrenimini tamamladı. Ben tüm ailelerimize çocuklarını bizlere emanet ettikleri için ekibim hem de kendim adına yürekten teşekkür ediyorum. Bizler de onların en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya özen gösterdik. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, ailelere ve çocuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.