KUMLUCA’DA BOZULAN YOLLARDA ASFALT HAZIRLIĞI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Ortaköy Mahallesi grup yolunu bakıma aldı. Deforme olan grup yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması yapılıyor. 

16 Haziran 2022
KUMLUCA’DA BOZULAN YOLLARDA ASFALT HAZIRLIĞI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde asfalt, yol ve bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, deforme olan Kumluca’nın Sarıcasu ve Karacaören mahalleleri arasındaki Ortaköy mahalle grup yolunda asfalt öncesi bakım çalışmalarına başladı. Çalışma kapsamında belirlenen bölgelere büz konuluyor, kapanan büz ağızları ve şarampoller temizleniyor.

Yolun gevşek zemin nedeniyle deforme olan bölümleri iş makineleriyle sökülür, dolgu malzemesi sıkıştırılıyor. Ekipler, 7 kilometrelik yolun bakım ve onarımını tamamladıktan sonra asfalt çalışmalarına başlayacak. Ortaköy Mahalle Muhtarı Halime Kaya, asfalt çalışmaları için mahalle halkı adına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.