BÜYÜKŞEHİR’İN GENÇ GÖNÜLLÜLERİ SERTİFİKA ALDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığının yürüttüğü Genç Antalya Gönüllüleri Projesi kapsamında geleceğin projelerinde görev alan genç gönüllüler sertifika aldı. 

18 Haziran 2022
BÜYÜKŞEHİR’İN GENÇ GÖNÜLLÜLERİ SERTİFİKA ALDI

Gençlerin gönüllülük deneyimi yaşaması, belediye projelerinde yer alması ve kendi projelerini yürütebilmelerini amaçlayan “Genç Antalya Gönüllüleri” programı meyvelerini vermeye başladı. Bugüne kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen birçok etkinlikte gönüllü olarak görev alan gençlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Türker Ahmet Özay  genç gönüllülere sertifika verdi. 

ŞEHRE DOKUNUYORSUNUZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, yapılan bir çok  sosyal sorumluluk projelerinde ve  etkinlikte rol alan gönüllü gençlere teşekkür etti. 

“Şehre dokunarak şehrimizi güzelleştiriyorsunuz” diyen Arslan, “Belediyemizin gerçekleştirdiği bir çok etkinlikte görev alarak tecrübelerinizi geliştiriyorsunuz. Destekleriniz ve katkılarınız için teşekkür ederiz” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.