ANTALYA EMLAKÇILAR OTOGALERİCİLER VE İŞ TAKİPÇİLERİ ODASI BAŞKANI İSMAİL ÇAĞLAR’DAN AÇIKLAMA

Antalya Emlakçılar, Oto galericiler ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, bugün gerçekleştirilen denetimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. 

07 Ekim 2022
ANTALYA EMLAKÇILAR OTOGALERİCİLER VE İŞ TAKİPÇİLERİ ODASI BAŞKANI İSMAİL ÇAĞLAR’DAN AÇIKLAMA

 İsmail Çağlar; Bugün Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı Denetim birimi ile  odamızın Denetim Birimlerinin ortak çalışması ile Konyaaltı İlçesinde vergi kaydı, Oda kaydı ve mesleki yetki belgesi olamadan taşınmaz ticareti faaliyeti yürüten yabancı uyruklu kişilere karşı eş zamanlı denetimler gerçekleştirilmiştir.

Denetimler sonucu birçok kaçak faaliyet yürüten yabancı uyruklu kişiler tespit edilmiş olup cezai işlemlere başlanmıştır. Ülkemizde kaçak faaliyet yürüten yabancı uyruklu bu kişiler hakkında Antalya Valiliği İl Göç İdaresi Birimine de bildirimde bulunularak DEPORT EDİLMELERİ hakkında işlem başlatılacaktır. Ülkemizde kalarak esnafımızın hakkına zarar veren herkesin karşısında durmaya devam ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.