MEZARLIKLARDA BAKIM- ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. 

18 Ekim 2022
MEZARLIKLARDA BAKIM- ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Akseki ilçesinde de mezarlıklar için mahallelerden sıklıkla gelen talepleri değerlendirerek çalışma başlattı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan bakım-onarım-yapım işi çalışmaları kapsamında kilit taşı, namazgah ve tel çit çalışması belirlenen program çerçevesinde devam ediyor.

 GENEL TEMİZLİK YAPILIYOR

Büyükşehir ekipleri, Korkuteli Garipçe Mezarlığı’nda, ot temizliğinin yanı sıra ağaç budaması da yaptı. Ekipler, vatandaşların mezarlık ziyaretini daha temiz ve düzenli bir ortamda gerçekleştirebilmesi için mezarlığın genel temizliğini de gerçekleştirdi. 

TEL ÇİT ÇALIŞMASI

Kemer ilçesi Ketenbelen Mezarlığı’nda ise tel çit çalışması yapıldı. Gelen şikayetler doğrultusunda bazı servis araçlarının ve otobüslerin mezarlık içinde bulunan hayratlarda araçlarını yıkadığının tespit edilmesi üzerine çalışma yapıldı. Mezarlığın etrafını tel çitle çeviren ekipler ayrıca mezarlığın girişine sürgülü demir kapı yaptı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.