MURATPAŞA’YA İZMİRLİ RAKİP

Muratpaşa’nın Sultanları, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin 4’üncü hafta maçında kendi evinde Karşıyaka’yı konuk edecek. 5 Kasım Cumartesi saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Kanal V’den canlı yayınlanacak. 

03 Kasım 2022
MURATPAŞA’YA İZMİRLİ RAKİP

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde 3 hafta sonunda 6 puan toplayan ve averajla 6’ncı sırada bulunan Muratpaşa, ligde bu hafta İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı konuk edecek. Geçen hafta, İzmir deplasmanında Göztepe’yi 3-1’lik setlerle geçmeyi başaran Muratpaşa’da sakat oyuncular da takıma döndü. Muratpaşa, orta oyuncu Nur Sena Kasap hariç uzun bir aranın ardından bu hafta tam kadro çalışırken, çeçen hafta Antalyaspor’dan kadrosuna dahil ettiği 16 yaşındaki Zeynep Sıla Yaşar, hırsıyla dikkat çekti. Diğer yandan, Muratpaşa, libero Deniz Çapkınoğlu ile de karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.