ESEN’DEN DUYGULANDIRAN ZİYARET

Altınkum mahalle buluşmasında söz alan bir vatandaş, “Sadece annem ile sohbet edilmesini istiyorum, tek talebim bu’ demesi üzerine Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ertesi gün vatandaşın evine misafir oldu ve annesi ile sohbet etti. 

03 Kasım 2022
ESEN’DEN DUYGULANDIRAN ZİYARET

Konyaaltı Belediyesi’nin Altınkum Mahallesi’nde düzenlediği mahalle buluşmasında, vatandaşların talep, öneri ve şikayetleri dinlendi. Toplantının sonuna doğru söz alan Kadir Akman isimli bir vatandaş, “Annem 90 yaşında. En azından belediyeden birileri gelip biraz sohbet etse ne olur ki? Benim tek talebim bu” dedi. Vatandaşın isteğine hemen yanıt veren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Yarın akşam müsaitseniz iş çıkışı sizin eve gelip çayınızı içeceğim” dedi. Mahalle buluşmasında bulunan vatandaşlar Başkan Esen’i alkışlayarak sergilediği tavrı takdir etti.

EMİNE TEYZEYE ZİYARET
 Ertesi gün Emine teyzeyi evinde ziyaret eden Başkan Esen, bir süre sohbet ederek çay içti. Esen’in kendisini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olan Emine teyze, dışarıya çıkmakta zorlandığını söyledi. Bunun üzerine Esen, “Bizim arkadaşlarımız gelip seni arabayla alsın HayatPark’a götürsün. Hem orayı görmüş olursun hem de güzel havada vakit geçirirsin. Ben sık sık seni ziyaret etmeye geleceğim. Bizim çocukları da seni ziyarete göndereceğim. Artık yalnız kalmayacaksın. Neye ihtiyacın varsa da her zaman söyleyebilirsin” şeklinde karşılık verdi. Başkan Esen’in bu anlamlı ziyareti sosyal medyada da takdir gördü ve büyük beğeni ile karşılandı. Belediye çalışanları ise ertesi gün Emine teyzeyi evinde alarak HayatPark’a götürdü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.