LÖSEV HEYETİNDEN ZİYARET

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Lösemili Çocuklar Haftası dolasıyla LÖSEV’İn gerçekleştirdiği ziyarette vakfın kurumsallaşmış yapısıyla Türkiye’nin en başarılı kurumlarından biri olduğunu söyledi. 

08 Kasım 2022
LÖSEV HEYETİNDEN ZİYARET

LÖSEV Antalya heyeti, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Vakıf temsilcileri, Antalya LÖSEV ofisinin 2012’de açıldığını belirterek bu 10 yıl içinde Muratpaşa Belediyesi’nin desteklerini her zaman yanlarında gördüklerini söyledi.

Başkan Uysal ise LÖSEV’İn kurumsallaşmış yapısıyla Türkiye’nin en değerli, en barışı kurumlarından bir tanesi olduğunu söyledi. Muratpaşa Belediyesi olarak vakıf, dernek gibi sivil toplum kuruluşlarıyla bir arada çalışmayı ilke edindiklerini dile getiren Başkan Uysal, “Merkezi Muratpaşa’mızda bulunan LÖSEV’de bu kurumlardan bir tanesidir” dedi. Başkan Uysal, ziyarette ceketinin yakasına lösemiyle mücadelenin rengi olan turuncu kurdele taktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.