MURATPAŞA’YA EĞİTİM İÇİN GELDİLER

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin Zabıta Müdürlüğünce verilen ‘zabıtanın görev ve yetkileri’ eğitimini başarıyla tamamlayan Girne Belediyesi’nin çalışanlarına katılım belgelerini takdim etti. 

08 Kasım 2022
MURATPAŞA’YA EĞİTİM İÇİN GELDİLER

Muratpaşa Belediyesi, KKTC’den kardeş kenti Girne Belediyesi’nden gelen 6 kişilik bir heyete hem eğitim verdi hem de kültür merkezleri, sosyal tesisler ve spor tesislerini gezdirdi. Zabıta Müdürlüğü’nün zabıtanın görev ve yetkileri konusunda verdiği eğitim programına da katılan heyet, katılım belgelerini Başkan Uysal’dan aldı. Başkan Uysal, eğitimi başarıyla tamamlayan Girme Belediyesi çalışanlarını kutlarken sadece kardeş kentlerden değil Türkiye’nin çok farklı yerlerinden, farklı siyasi partilerden belediyelerin Muratpaşa’nın projelerini incelemeye geldiğini söyledi.

Turunç Masa, Çevreci Komşu Kart, yeraltı konteynerlerimizi, asfalt plent tesisi, eğitim kurumlarının sıklıkla incelenen tesisler olduğunu belirten Başkan Uysal, “Toplumumuzu kıyıyla buluşturduğumuz kafelerimizi ve plajlarımızı, eğitim kurumlarımızı kısaca bütün projelerimizi inceliyorlar. Önemli olan insanımızın rahatı” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.