FOTOĞRAFLARLA ATATÜRK SERGİSİ KEPEZ’DE

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’nci yılında Dokuma Modern Sanatlar Galerisi’nde ‘Fotoğraflarla Atatürk Sergisi’ açıldı. 

11 Kasım 2022
FOTOĞRAFLARLA ATATÜRK SERGİSİ KEPEZ’DE

 Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı Dokumapark’ta, sanatseverlerin hizmetine açtığı Modern Sanatlar Galerisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Fotoğraflarla Atatürk Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor.Kepez Belediyesi tarafından, Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’nci yıl dönümü nedeniyle 10 Kasım’da açılan sergide 40fotoğraf yer alıyor.

 Sergide, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 86 gün süren Karadeniz Vapuru yolculuğundan(1926),Orman Çiftliği'nin Kuruluş Aşamalarındaki Traktör Kullanımından (1929),İzmir Dönüşü Uşak Tren Garı'ndaki Karşılanmadan (1923) ve özel olarak renklendirilen Atatürk fotoğraflarıbulunuyor. Dokuma Modern Sanatlar Galerisi’ndeki ‘Fotoğraflarla Atatürk Sergisi’, 09 Aralık tarihine kadar pazartesi günleri hariç hafta içi 09.30 ile 18.00, hafta sonları da 09.30 ile 19.00 saatleri arasında ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.