BAŞKAN BÖCEK’TEN KUMLUCA’YA STADYUM HAZIRLAMA PROTOKOLÜ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca’ya spor kompleksi sözünü yerine getiriyor. Başkan Böcek, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ile birlikte güreş, deve güreşi, festival ve etkinliklerde kullanılmak üzere Kumluca’ya ‘Stadyum Projesi Hazırlama Protokolü’nü imzaladı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’nın ilçelerinin ihtiyaç ve eksiklerine yönelik proje geliştirmeyi sürdürüyor. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten spor kompleksi talebi yerine geliyor. Başkan Muhittin Böcek, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ile birlikte Kumluca’ya stadyum yapımına yönelik proje hazırlanması için protokol imzaladı.
İLK İMZALAR ATILDI
Başkan Muhittin Böcek, yaptığı açıklamada, “Mustafa kardeşimin Kumluca’ya spor kompleksi talebi olmuştu, şimdi ilk adımı atıyoruz. Kumluca Belediyesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Kumluca’da güreşler, deve güreşi, festival gibi etkinliklerde kullanmak üzere stadyum yapımına yönelik proje hazırlanması için protokolümüzü imzalıyoruz. Kumluca’mıza hayırlı olsun” dedi.

KUMLUCA HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDERİM
Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Başkan Muhittin Böcek’e Kumluca halkı adına teşekkür etti. İmzalanan protokol ile birlikte Kumluca’nın Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan mevcut stadyum alanının yerine yeni stadyum projesinin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Etüd Proje Müdürlüğü tarafından proje hazırlanması yer alıyor.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Van'da tır ile minibüs çarpıştı: 9 ölü, 5 yaralı

SGK'dan lösemili çocukların tedavisine 7,4 milyar lira

39 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 121 tutuklama

Bakan Kacır: Türkçe yapay zekâ modeli BİLGE yakında kullanıma sunulacak

Dışişleri Bakanı Fidan: Siyasi anlaşmazlıklar küresel ekonomiyi felç et…
