BAŞKAN ESEN’DEN 24 KASIM MESAJI

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, öğretmenlerin maddi manevi tüm haklarını her zaman koruyacaklarını ifade etti. 

23 Kasım 2022
BAŞKAN ESEN’DEN 24 KASIM MESAJI

Başkan Esen’in yayımladığı mesajın detayları şu şekilde:

“Değerli öğretmenlerimiz,

Toplumumuzun geleceğini şekillendiren, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği yolda ilerleyen ve çocuklarımızın üzerinde büyük emekleri olan tüm öğretmenlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

 

Öğretmenler, bir ülkenin toplum mühendisleridir. Yeni nesiller yetiştiren, topluma ve öğrencilere örnek olan öğretmenlerimizin, aynı zamanda çocuklar üzerinde anne-baba kadar emekleri vardır. Sevgili öğretmenlerim, sizlerin yetiştireceği nesiller ülkenin hangi yöne gideceğini belirleyecektir. Aydın bir gelecek için yaydığınız ışık çok ama çok önemlidir. Aydınlattığınız yolda hak, hukuk, adalet ve demokrasi anlayışı hiç eksik olmasın.

Değerli öğretmenlerim, her ne koşulda olursa olsun öğrencilerinizin hiçbirini ayırt etmeden evladınız gibi görüyor ve bilgi birikiminizi onlarla paylaşıyorsunuz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Cumhuriyet sizden; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.” Sizin rehberliğinizde yetişen çağdaş nesiller, bugün ülkemizin birer doktoru, öğretmeni, mimarı, mühendisi ve aydın yüzü oldular. Şunun da çok iyi farkındayız ki sizler, tüm bu emeklerinizin karşılığını ne maddi ne de manevi olarak tam anlamıyla alamıyorsunuz. Ancak umutsuzluğa kapılmayın. Çünkü sizleri düşünen, sizlere değer veren ve haklarınızı her fırsatta koruyacak kadroların yönetime geleceği günler yakındır.

Yetiştirdiğiniz nesiller ülkemizin geleceğini şekillendiriyor ve şekillendirmeye devam ediyor. Sizlere ne kadar teşekkür etsek ve saygı duysak azdır. Çocuklarımıza verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü kutluyorum.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.