‘’ASIL ENGEL BEYNİMDE Mİ?’’

Konyaaltı Belediyesi, “Dünya Engelliler Günü’’ kapsamında Uzman Nörolog Dr. Timur Yılmaz’ın konuşmacı olarak katılacağı bir söyleşi gerçekleştirecek. 

29 Kasım 2022
‘’ASIL ENGEL BEYNİMDE Mİ?’’

 Konyaaltı Belediyesi, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ kapsamında bir söyleşi düzenleyecek. Uzman Nörolog Dr. Timur Yılmaz’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, 2 Aralık günü saat 15:00’de Konyaaltı Belediyesi Ana Hizmet Binası içinde yer alan Feslikan Salonu’nda gerçekleşecek. ‘’Farkında mıyız? Bilinçli bir yaşam için aramızda engel yok’’ sloganıyla başlayacak söyleşide, ‘’Kendimi seviyor muyum? , Kendimi Görüyor muyum?, Kendimi duyuyor muyum?, Kendimin farkında mıyım?, Kendi yeteneklerimin farkında mıyım?’’ ve ‘’Asıl engel beynimde mi? gibi konular üzerinde durulacak. Etkinliğin ücretsiz olduğu ve bütün vatandaşların katılabileceği bildirildi. Konyaaltı Belediyesi olarak engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Öncelikle kalbinde engel olmayan tüm yurttaşlarımızın engelliler gününü kutluyorum. Belediye olarak, farkındalık yaratan önemli günlerde hem vatandaşlarımızın hem de belediye çalışanlarımızın bilinçlenmeleri adına, uzman eğitmenlerle buluşturmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.