MANAVGAT BELEDİYESİ 8 EKİPLE TEYAKKUZDA

 

12 Aralık 2022
MANAVGAT BELEDİYESİ 8 EKİPLE TEYAKKUZDA

Antalya’da dün geceden itibaren meydana gelen yoğun yağışlardan Manavgat da etkilendi. Yağışların giderek artması üzerine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla Manavgat Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri, Park-Bahçeler, Zabıta Müdürlüğü ekipleri teyakkuza geçti. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan 8 ekip, gece boyunca sel ve su baskınlarına maruz kalan vatandaşların imdadına yetişti.

Başkan Şükrü Sözen’in önderliğindeki kriz masası ekipleri, kimi zaman tıkanan yağmur suyu giderlerini açtı, kimi zaman su baskını yaşayan vatandaşların yardımına koşarak tahliye işlemini gerçekleştirdi. Ekipler, gün içinde de çalışmalarını sürdürdü.

Gece boyunca ekipler Belediyenin 746 24 01 nolu telefonuna gelecek olası şikayetlere müdahale etmek için bekledi.  Başkan Şükrü Sözen, “Tüm birimlerimizle seferber olarak gece boyunca nöbet tuttuk. Fen İşleri Müdürlüğü şantiyemizde oluşturduğumuz 8 ekip çalışmalarını hala sürdürüyor. Manavgat Belediyesi olarak halkımızın canını, malını korumak bizim öncelikli görevimiz.

 

Vatandaşlarımız herhangi bir olumsuzluk durumunda belediyemizin 0242 746 24 01 numaralı telefonundan 7/24 bize ulaşabilir. Tüm Manavgat halkımıza ve özellikle sel baskınlarına maruz kalan Kumluca ilçesi halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.